Vi hjælper hinanden

Omsorg Sjælland har siden 2010 været privat leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp for borgere i Rudersdal, Helsingør, Holbæk, Fredensborg og Furesø.

Virksomheden er kendt for rigtig godt samarbejde med borgere, pårørende og kommunerne og er en robust virksomhed, hvor medinddragelse, ansvar, tillid og respekt er vigtige værdier i det daglige. Hver afdeling har lokal ledelse, der har fokus på at ansætte faglige kvalificerede medarbejdere og tilrettelægger arbejdet med dem.

  • _DSC1226_HIGHJeg har tidligere arbejdet på plejehjem og i den kommunale hjemmepleje, og det er helt anderledes at være ansat hos Omsorg Sjælland. Her kommer vi ud hos de samme borgere hver dag, og når vi ikke skal begynde forfra ved hvert besøg, får vi mere tid til borgerne. Samtidig lærer vi dem naturligvis meget bedre kende – vi får et tættere forhold.

    Hvis jeg har brug for sparring på nogle ting, kan jeg altid regne med opbakning fra kontoret og mine kollegaer. Det er den slags der gør, at man bliver bedre til sit arbejde.

    Rosa Nielsen, social- og sundhedshjælper Omsorg Sjælland

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information:
Du kan ringe til os på telefon 59 43 96 00 eller sende en e-mail til mail@omsorgsjaelland.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig.