• _DSC1309_HIGHJeg har tidligere arbejdet på plejehjem og i den kommunale hjemmepleje, og det er helt anderledes at være ansat hos Omsorg Sjælland. Her kommer vi ud hos de samme borgere hver dag, og når vi ikke skal begynde forfra ved hvert besøg, får vi mere tid til borgerne. Samtidig lærer vi dem naturligvis meget bedre kende – vi får et tættere forhold.

  Hvis jeg har brug for sparring på nogle ting, kan jeg altid regne med opbakning fra kontoret og mine kollegaer. Det er den slags der gør, at man bliver bedre til sit arbejde.

  Rosa Nielsen, social- og sundhedshjælper Omsorg Sjælland

 • _DSC0041_HIGHHjertevarme

  Omsorg Sjælland gør en stor forskel på en række små områder. Der er hjertevarme og et stort ønske om at hjælpe – navnet passer rigtig godt. Når de kommer hos min far, hænger de sig ikke i en masse stive regler – de får bare tingene gjort.

  Min far er blevet langt mere selvhjulpen efter skiftet til Omsorg Sjælland. Jeg ved, der er fuldstændig styr på tingene – det giver mig en frihed og en ro.

  Pårørende
  Line Pil Andersen, Holbæk

 • _DSC1158_HIGHPå grund af min sygdom får jeg besøg af to hjælpere fem gange om dagen. Det er dejligt, at det er de samme, der kommer hver gang, og det betyder meget for mig, at de er så præcise. Hvis de er bagud, ringer de altid, og hvis min mand er forsinket på grund af arbejde, er hjælperne altid søde til at blive lidt længere – så sørger de for, at jeg får noget mad. Det er utrolig nemt at lave aftaler med Omsorg Sjælland – og aftalerne bliver holdt.

  Ulrikke Nordstrøm Knudsen, Kvanløse

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information:
Du kan ringe til os på telefon 59 43 96 00 eller sende en e-mail til mail@omsorgsjaelland.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig.