Vi hjælper hinanden

Posted by:

Omsorg Sjælland har siden 2010 været privat leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp for borgere i Rudersdal, Helsingør, Holbæk, Fredensborg og Furesø.

Vi er kendt for rigtig godt samarbejde med borgere, pårørende og kommunerne og er en robust virksomhed, hvor medinddragelse, ansvar, tillid og respekt er vigtige værdier i det daglige. Hver afdeling har lokal ledelse, der har fokus på at ansætte faglige kvalificerede medarbejdere og tilrettelægger arbejdet med dem.

Continue Reading →
0

Hjertevarme

Posted by:

tes_45pxOmsorg Sjælland gør en stor forskel på en række små områder. Der er hjertevarme og et stort ønske om at hjælpe – navnet passer rigtig godt. Når de kommer hos min far, hænger de sig ikke i en masse stive regler – de får bare tingene gjort.

Min far er blevet langt mere selvhjulpen efter skiftet til Omsorg Sjælland. Jeg ved, der er fuldstændig styr på tingene – det giver mig en frihed og en ro.

Pårørende Line Pil Andersen, ...

Continue Reading →
0

Tid til at snakke

Posted by:

tes_45pxDet er belastende og besværligt, når der hele tiden kommer nye hjælpere – det sker ikke med Omsorg Sjælland. Mine hjælpere har altid tid til at lytte og snakke, og de er meget betænksomme. Det kan godt være, de har travlt – men det kan jeg ikke mærke. Der er aldrig noget jag over dem.

Ove Bjarne Christensen (benamputeret), Vipperød

Continue Reading →
0